Ponykamp 2024

Het thema van het ponykamp 2024 is ´Het Grote Mysterie`, we hebben er al heel veel zin in en de voorbereidingen zijn in volle gang. Ook nu verklappen we niet te veel, we houden het graag spannend, maar elke dag hebben we weer coole, avontuurlijke en leuke activiteiten. De flyers worden voor de kerstvakantie nog aan jullie uitgedeeld. We hebben er genoeg liggen dus vraag er vooral ook eentje mee voor een vriendje of vriendinnetje.

Aanmelden voor het ponykamp 2024 kan d.m.v. onderstaande formulier. Opgeven kan nog t/m 16-06-2024, wil je daarna nog aanmelden neem dan even contact met ons op.

Bij het aanmelden ook de vraag om de aanbetaling van €120,- in orde te maken.

Tot op het kamp.
Liefs, de kampleiding:  Mariëlle, Celine, Patricia, Marloes, Sky, Lynn, Robyn en Sofia.

%

Aanmeldingen ponykamp 2024

In mei 2021 zat ponykamp 2021 al helemaal vol. In 2020 zaten we in februari al helemaal vol.

Ben er dus op tijd bij voor het kamp van 2023.
Kosten ponykamp 2024: €310,- all inclusive
De zomervakantie van 2024 is van 06 juli t/m 18 augustus. Ponykamp valt altijd in de eerste week, dat wil zeggen dat Ponykamp 2024 van 08 juli t/m 12 juli is.

Opgeven voor ons Ponykamp doe je d.m.v. de onderstaande velden in te vullen en te verzenden. Je krijgt dan een bevestiging per mail.

Graag volledige naam vermelden van de deelnemer. Wanneer je nog niet bekend bent bij Ponyrijden Patricia ontvangen wij graag de volledige gegevens zoals naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je ervaringen zijn met ponyrijden.

Ponykamp op Facebook

Tijdens het ponykamp kun je via Facebook alles volgen. Heb je geen Facebook kun je via google toch op onze pagina komen. Typ dan in Facebook ponyrijden patricia!! Veel plezier….

 

Opgeven voor ponykamp 2024 doe je door onderstaande formulier GOED in te vullen.

Vul alles goed in, want wij gaan uit van het formulier wat we ontvangen. Dus slapen JA of NEE. Vegetarisch JA of NEE. etc

Na het versturen van het formulier ontvang je een betaalverzoek voor een aanbetaling van het kamp ten bedrage van €120,-, dit ben je na afzeggen ten allen tijde kwijt. Na betaling van het betaalverzoek is de aanmelding pas rond en ben je verzekerd van een plekje (daarmee willen we aangeven dat wanneer het kamp snel volloopt we de eerste die betaald op de lijst zetten, is er plek genoeg sta je al automatisch op de lijst en ontvangen wij sowieso de aanbetaling). Ruim 2,5 maand voor aanvang van het kamp dient dan het bedrag van €190,- te worden voldaan. Wanneer afzeggen na de laatste betaling toch noodzakelijk blijkt, storten we de €190,- retour.

Wij maken ruim drie kwart jaar voor het kamp al kosten en beginnen dan al met organiseren. Afgelopen jaren blijkt dat afzeggen kort voor het kamp vaak en te makkelijk word gedaan en wij dan met de kosten blijven zitten.

Iedereen mag mee op Ponykamp. Heb je een vriendje of vriendinnetje die ook graag mee gaat op ponykamp zijn ze van harte welkom. Je hoeft dus niet bij Ponyrijden Patricia aangemeld te zijn om mee te kunnen op Ponykamp.

Wanneer je niet kunt ponyrijden en je wilt het graag leren tijdens het kamp mag dat natuurlijk ook. Meld je tijdig aan zodat je er zeker van bent dat je mee kunt. In het bezit van je eigen pony en je wilt graag met hem of haar een ponykamp beleven, geen probleem bij ons neem je gezellig je eigen pony mee, hier komen dan wel wat extra kosten bij kijken.

Inschrijfformulier Ponykamp 2024

  BeginnerGevorderde  Niet vergetarischVegetarisch

  Over ponykamp

  Voor de echte ponyliefhebbers hebben we elk jaar ponykamp. Dit kamp vindt altijd plaats gedurende de eerste week van de basisschoolvakantie, van maandag t/m vrijdag. We verklappen niet te veel, want we houden het graag spannend. Toch kunnen we al een klein beetje vertellen. Elk jaar hebben we een ander thema. Heel het kamp draait om dit thema heen. Elke dag hebben we verschillende activiteiten: allemaal even leuk, actief, spannend, gezellig, cool en grappig. Als afsluiting hebben we vrijdag de grote team strijd dag, de teams strijden dan onderling voor de grote prijs. Ponyrijden tijdens het kamp doen we natuurlijk ook heel veel. De rest is nog een verrassing!

  Thema’s

  2024 Het Grote Mysterie
  2023 Proud to be Fout!
  2022 The Movie
  2021 Op Expeditie!
  2020 Knalfuif

   

   

   
   
  Thema’s

  2019 Terug in de tijd
  2018 De wereld rond!
  2017 Het boeren leven!
  2016 Beauty & Health
  2015 Fantasie
  2014 Culinair
  2013 Fashion
  2012 Dieren
  2011 Ik hou van Holland!
  2010 Zigeuners

  Thema’s

  2009 Circus
  2008 Leger
  2007 Dag kamp, zonder slapen.
  2006 Indianen
  2005 Cowboys
  2004 Western
  2003 Een week vol informatie
  2002 Geen thema
  2001 Geen thema
  2000 Eerste Ponykamp