Proefles

Wil je kijken of ponyrijden iets voor jou is? Neem dan een proefles. Deze is ervoor bedoeld om kennis te maken met het ponyrijden. Wanneer je na de proefles er zeker van bent te willen komen ponyrijden, schrijf je in bij inschrijven op de website. Het is niet verplicht een proefles te rijden, vul je gegevens in bij inschrijven en we proberen je zo snel mogelijk in te plannen zodat je snel wekelijks kan komen rijden.

Boeken

De kosten van een proefles voor kinderen bedragen € 18,50
De kosten van een proefles voor volwassenen bedragen € 25,-

Betalen van een proefles gebeurd als volgt: Je ontvangt via sms een betaalverzoek na boeking/ afspraak, nadat deze is betaald staat de proefles bij ons geboekt. Afzeggen kan, doe dit een avond voor je proefles voor 18.00 uur. Dan maken we graag een nieuwe afspraak. Zeg je later af moeten wij helaas de kosten in rekening brengen.

De beschikbare tijden voor een proefles voor kinderen  worden hieronder aangegeven. Via de kalender kun je meteen een proefles boeken. Wil je  een proefles als volwassene, neem dan even contact op met Patricia om een tijd af te spreken.

Zit er geen mogelijkheid bij in onderstaande kalender, dan graag even bellen of mailen zodat we samen kunnen kijken wat ons beide past 06-10768015.