Proefles

Wil je kijken of ponyrijden iets voor jou is? Neem dan een proefles. Deze is ervoor bedoeld om kennis te maken met het ponyrijden. Wanneer je na de proefles er zeker van bent te willen ponyrijden, starten we de leskaart direct. Het is niet verplicht een proefles te rijden, direct starten met een leskaart kan natuurlijk ook, vul dan je gegevens in bij inschrijven.
Wanneer het ponyrijden toch niet jouw ding is, is dit ook geen probleem.

Boeken

De kosten van een proefles voor kinderen bedragen € 16,50
De kosten van een proefles voor volwassenen bedragen € 25,-

Betalen van een proefles gebeurd als volgt: Je ontvangt via sms een betaalverzoek na boeking/ afspraak, nadat deze is betaald staat de proefles bij ons geboekt. Afzeggen kan, doe dit een avond voor je proefles voor 21.00 uur. Dan maken we graag een nieuwe afspraak. Zeg je later af moeten wij helaas de kosten in rekening brengen.

De beschikbare tijden voor een proefles voor kinderen voor deze week worden hieronder aangegeven. Via de kalender kan je meteen een proefles boeken. Wil je  een proefles als volwassene, neem dan even contact op met Patricia om een tijd af te spreken.

Zit er geen mogelijkheid bij in onderstaande kalender, dan graag even bellen zodat we samen kunnen kijken wat ons beide past 06-10768015.