Angie

Angie is een hele lieve enthousiaste pony, eten is haar favoriete bezigheid. Ze vind het helemaal fantastisch als ze lekker mag rijden en verzorgd word, dan geniet ze er super veel van. Angie wil altijd haar best doen maar soms is het een beetje moeilijk door haar dikke buikje. Ook past ze zich volledig aan de ruiter aan, daarom is Angie erg geschikt voor speciale doelgroep ruiters. 

Enia

Enia kan soms een echte dame zijn, maar is vooral een super lieve pony die heel erg houd van knuffelen en buitenrijden. Ze heeft voorheen als melkmerrie op een melkerij gestaan en ze mocht 10 veulen groot brengen. Haar laatste veulen Stitch is bij ons geboren en in bezit van een vriendin van Patricia.

Snowdon

Snowdon is het eerste paard van Patricia en ook de grootste van de hele stal. Hij heeft samen met Patricia al veel avonturen beleefd. Zoals Dressuur op ZZL niveau, spingen op B niveau, Cross wedstrijden en jachten. Hij is echt een grote vriendelijke reus met een heel klein gevoelig hartje. 

Hij kan wat sacherijnig overkomen maar laat dan eigenlijk zijn onzekere kant zien. Patricia kan met hem lezen en schrijven en zijn de beste maatjes van elkaar. Snowdon vind de drukte op stal soms erg lastig en maakt dan zijn wereldje kleiner door heen en weer te bewegen. Laat hem dan maar lekker met rust, geaaid worden vind hij soms fijn als hij op stal staat, maar omdat dit lastig in te schatten is aaien we hem maar niet.

Hatseflats

Dit is echt een bijzondere merrie en een echte beauty zo mooi, heel erg lief en vriendelijk. Ze is een echte binnenvetter en laat niet altijd zien als ze iets spannend vind. Ook dit is een paard waar Patricia mee rijd. 

Ze rijden dressuur op M1 niveau en springen op B niveau. Springen vind Hatseflats het aller leukste daar word ze dan ook echt heel erg enthousiast van. Ze kan heel erg mooi lopen en bewegen. Verder wil ze niet geaaid worden als ze op stal staat, dat zijn allemaal net te veel prikkels voor haar.

Chico

Chico heeft een erg vriendelijk karakter, zowel in de omgang als tijdens het rijden is hij lief. In het begin heeft hij een rustig karakter, maar als je hem leert kennen zie je hoe leuk en grappig hij is. Chico is een leergierige pony dus als je hem iets wil leren staat hij er voor open. Ook vind hij het leuk om de kinderen dingen te leren.

Lavie

Kenmerken van Lavie: een hele lange mooie dikke manen en staart. Ze is erg ondeugend. Houd van hard werken en doet altijd der stinkende best voor je. 

Ze houd ook erg van lange buitenritten maken en ze kan zelfs erg goed springen. Lavie kan heel goed met kleine kinderen overweg, ze heeft dan mega engelen geduld. De rakkerlessen en speciale doelgroep kinderen zijn dan ook echt haar ding.

Cosmo

Cosmo is ons trouwe opaatje die altijd lief is. Ook is het een erg eerlijke pony. Hij zal nooit een vlieg kwaad doen of een stap verkeerd zetten. Hij heeft al veel kinderen en volwassenen het vertrouwen gegeven in paardrijden en we hopen nog heel lang plezier van hem te mogen hebben.

Ellen

Ellen is een lieve en enthousiaste pony met soms een eigen wil. Ze houd van knuffelen en eten. Ook al heeft Ellen maar een oogje is ze toch super knap. Met Ellen kan je altijd lachen!

Britney

Britney is onze nieuwste aanwinst. Vanaf moment 1 is ze al beste vriendinnen met Whitney en is erg blij dat ze bij ons mag wonen.

Ze is erg voorwaarts en wil graag voor je werken, maar soms snapt ze het nog niet helemaal. Met Meike is ze nu ook aan het leren hoe ze voor de koets moet lopen. Dat vind ze heel leuk en zeker voor een appeltje aan het end doet ze goed haar best!

Whitney

Whitney is een hele lieve pony die goed luistert. Ze heeft een heel erg zacht karakter. Ze houdt ervan om lekker te galopperen. In de zomer heb ik last van vliegjes en dan heb ik een extra beschermende deken op.

Droppie

Hoi, ik ben Droppie en ben heel erg lief, ik heb dan ook de Rakkerlessen van Rakker over mogen nemen. Ik hou van aandacht en vooral van kinderen. Ik ben dol op rijden, het liefst in galop. Dan ben ik super snel! Ik wordt ongeduldig en heel blij als het voertijd is, een echte Bourgondiër dus.

Sunday

Sunday is een van onze beginnerspony’s en vind het heerlijk om onze nieuwe ruiters alles goed aan te leren. Ze is een super lieve pony en altijd vrolijk, maar soms ook heel ondeugend en dan is rijden een uitdaging. Ze is een echte snoepkont ze houd heel erg van eten en dat vind ze ook echt super lekker. Na de les wacht ze dan ook met smart op het lekkers wat haar tegemoet komt.

Gizzy

Gizzy is een lieve pony. Ze wil heel graag samen met de ruiter nieuwe dingen leren. ze is nog niet zo heel lang bij Ponyrijden Patricia en is samen met Olly gekomen en Pucky in haar buik. Gizzy is de mama van Olly en Pucky.

Omdat Gizzy een mama is, is ze erg zorgzaam voor de ruiters. Ze moet nog veel dingen leren en dat doet ze erg goed. Gizzy vind eten heel erg belangrijk, ze kijkt dan ook graag uit naar jullie lekkers wat ze krijgt na de les.

Olly

Olly is een jaarling. Ondanks dat ze zo jong is weet ze al goed wat ze wil. Ze vindt spelen met haar vriendinnen in de wei erg leuk en het liefste met haar broertje Pucky. Olly is een klein draakje want ze houdt graag iedereen voor de gek. Ze is het veulen van Gizzy. En hopelijk kan ze als ze groot is ook mee in de lessen gaan rijden.

Chica

Chica komt uit Spanje en de naam Chica zegt het al, ze is een merrie. Patricia heeft haar gekocht omdat ze zo ontzettend lief is en ze de juiste maat heeft voor onze grotere ruiters. Ze heeft een heel zacht karakter en past zicht volledig aan haar ruiter aan.

Beauty

Beauty is een heel erg bijzondere pony en weet precies wat iedereen nodig heeft. Voor onze beginners is ze dan ook extra voorzichtig! Wanneer onze ruiters wat verder zijn, kan Beauty precies aangeven waar nog aan gewerkt kan worden. Bij onze lieve Beauty weet je precies waar je aan toe bent! Beauty is hierdoor zeer geliefd onder onze ruiters en onmisbaar in ons team!

Floriander

Floriander is het enige pensions paard op stal. Loes is zijn eigenaresse en Meike zijn verzorgster. Hij is een hele grote (letterlijk en figuurlijk) knuffelkont die erg houdt van aandacht. Met het rijden moet je hard werken om hem lekker te laten lopen. Je krijgt het niet cadeau want meneer is vaak liever lui dan moe! Als ik op stal, in de wei of op de poetsplaats sta mag je me gerust even aaien dat vind ik erg fijn.

Pucky

Mijn naam is Pucky en ik ben in april 2021 geboren. Dit maakt mij de jongste pony op stal. Mijn naam zegt het misschien niet maar ik ben een stoere jongen. Wat ik het leukste vind om te doen is samen met mijn grote zus, Olly, Spelen in de wei. Gelukkig is Pucky ook vriendjes met de andere pony’s bij Ponyrijden Patricia. Pucky vindt het heel leuk om nieuwe dingen te leren, maar door zijn jonge leeftijd snapt hij het nog niet helemaal goed. Hopelijk wordt Pucky een grote jongen en kan hij veel kinderen blij maken in de toekomst met het leren paardrijden.