Angie

Angie is een hele lieve enthousiaste D-pony, eten is haar favoriete bezigheid. Ze vind het helemaal fantastisch als ze lekker mag rijden en verzorgd word, dan geniet ze er super veel van. Angie wil altijd haar best doen maar soms is het een beetje moeilijk door haar dikke buikje. Ook past ze zich volledig aan de ruiter aan, daarom is Angie erg geschikt voor speciale doelgroep ruiters.

Enia

Enia kan soms een echte dame zijn, maar is vooral een super lieve pony die heel erg houd van knuffelen en buitenrijden. Ze heeft voorheen als melkmerrie op een melkerij gestaan en ze mocht 10 veulen groot brengen. Haar laatste veulen Stitch is bij ons geboren en in bezit van een vriendin van Patricia. Enia is een kleine D-pony.

Snowdon

Snowdon is het eerste paard van Patricia en ook de grootste van de hele stal. Hij heeft samen met Patricia al veel avonturen beleefd. Zoals Dressuur op ZZL niveau, spingen op B niveau, Cross wedstrijden en jachten. Hij is echt een grote vriendelijke reus met een heel klein gevoelig hartje.

Hij kan wat sacherijnig overkomen maar laat dan eigenlijk zijn onzekere kant zien. Patricia kan met hem lezen en schrijven en zijn de beste maatjes van elkaar. Snowdon vind de drukte op stal soms erg lastig en maakt dan zijn wereldje kleiner door heen en weer te bewegen. Laat hem dan maar lekker met rust, geaaid worden vind hij soms fijn als hij op stal staat, maar omdat dit lastig in te schatten is aaien we hem maar niet.

Hatseflats

Dit is echt een bijzondere merrie en een echte beauty zo mooi, heel erg lief en vriendelijk. Ze is een echte binnenvetter en laat niet altijd zien als ze iets spannend vind. Ook dit is een paard waar Patricia mee rijd.

Ze rijden dressuur op M1 niveau en springen op L niveau. Springen vind Hatseflats het aller leukste daar word ze dan ook echt heel erg enthousiast van. Ze kan heel erg mooi lopen en bewegen. Verder wil ze niet geaaid worden als ze op stal staat, dat zijn allemaal net te veel prikkels voor haar.

Chico

Chico is een D-pony en heeft een erg vriendelijk karakter, zowel in de omgang als tijdens het rijden is hij lief. In het begin heeft hij een rustig karakter, maar als je hem leert kennen zie je hoe leuk en grappig hij is. Chico is een leergierige pony dus als je hem iets wil leren staat hij er voor open. Ook vind hij het leuk om de kinderen dingen te leren.

Lavie

Kenmerken van Lavie: hele lange mooie dikke manen en staart. Lavie doet voornamelijk bij ons de Rakkerlessen en kinderfeestjes. Ze vind dit ontzettend leuk om te doen. Ze kan helaas niet meer in de lessen mee lopen doordat ze een aantal jaar geleden haar been heeft gebroken, dit is gelukkig helemaal hersteld. We zijn daarom ook extra zuinig op haar nu.

Ze houd ook erg van lange wandelingen maken, dus mocht je een fijne wandeling willen doen met haar dan kun je hiervoor contact met ons opnemen. Lavie kan ook heel goed met kleine kinderen overweg, ze heeft dan mega engelen geduld. De rakkerlessen en speciale doelgroep kinderen zijn dan ook echt haar ding.

Cosmo

Cosmo is ons trouwe opaatje die altijd lief is. Hij is op dit moment de oudste pony op stal, al zou je dat niet zeggen. Hij is nog opper vitaal en heeft helemaal geen zin om met pensioen te gaan. Ook is het een erg eerlijke pony. Hij zal nooit een vlieg kwaad doen of een stap verkeerd zetten. Hij heeft al veel kinderen en volwassenen het vertrouwen gegeven in paardrijden en we hopen nog heel lang plezier van hem te mogen hebben.

Ellen

Ellen is een lieve en enthousiaste pony met soms een eigen wil. Ze houd van knuffelen en eten. Ook al heeft Ellen maar een oogje is ze toch super knap. Met Ellen kan je altijd lachen!

Mintha

Mintha is een bijzonder grote shetlander. Zij heeft een enorm lief karakter en maakt daarom veel ruitertjes van ons erg blij. 

Wat Mintha ook heel erg leuk vind is voor een koetsje lopen, dit doet ze dan ook heel erg goed.

Whitney

Whitney is een hele lieve pony die goed luistert. Ze heeft een heel erg zacht karakter. Ze houdt ervan om lekker te galopperen. In de zomer heb ik last van vliegjes en dan heb ik een extra beschermende deken op.

Droppie

Hoi, ik ben Droppie en ben heel erg lief, ik heb dan ook de Rakkerlessen van Rakker over mogen nemen. Ik hou van aandacht en vooral van kinderen. Ik ben dol op rijden, het liefst in galop. Dan ben ik super snel! Ik wordt ongeduldig en heel blij als het voertijd is, een echte Bourgondiër dus.

Sunday

Sunday is een van onze beginnerspony’s en vind het heerlijk om onze nieuwe ruiters alles goed aan te leren. Ze is een super lieve pony en altijd vrolijk, maar soms ook heel ondeugend en dan is rijden een uitdaging. Ze is een echte snoepkont ze houd heel erg van eten en dat vind ze ook echt super lekker. Na de les wacht ze dan ook met smart op het lekkers wat haar tegemoet komt.

Gizzy

Gizzy is een lieve pony. Ze wil heel graag samen met de ruiter nieuwe dingen leren. ze is nog niet zo heel lang bij Ponyrijden Patricia en is samen met Olly gekomen en Pucky in haar buik. Gizzy is de mama van Olly en Pucky.

Omdat Gizzy een mama is, is ze erg zorgzaam voor de ruiters. Ze moet nog veel dingen leren en dat doet ze erg goed. Gizzy vind eten heel erg belangrijk, ze kijkt dan ook graag uit naar jullie lekkers wat ze krijgt na de les.

Teddy

Teddy is geboren op zondag 05-05-2024, hij is de zoon van Lavie en Pucky. Gizzy is zijn oma en Olly (voor wie haar nog kennen) is zijn tante. Dus best wel bijzonder. Deze pony is van Emily de dochter van Patricia. Heel leuk dat ze samen kunnen gaan opgroeien omdat ze bijna even oud zijn.

Chica

Chica komt uit Spanje en de naam Chica zegt het al, ze is een merrie. Patricia heeft haar gekocht omdat ze zo ontzettend lief is en ze de juiste maat heeft voor onze grotere ruiters. Ze heeft een heel zacht karakter en past zicht volledig aan haar ruiter aan.

Beauty

Beauty is een heel erg bijzondere pony en weet precies wat iedereen nodig heeft. Voor onze beginners is ze dan ook extra voorzichtig! Wanneer onze ruiters wat verder zijn, kan Beauty precies aangeven waar nog aan gewerkt kan worden. Bij onze lieve Beauty weet je precies waar je aan toe bent! Beauty is hierdoor zeer geliefd onder onze ruiters en onmisbaar in ons team!

Regina

Regina is een sport-paard voor de verkoop. Ze is geboren op 21-06-2021 en zal in 2024 onder het zadel worden beleerd. Zij is gefokt als springpaard en zal ook in die categorie voor de verkoop worden aangeboden. Maar eerst genieten we van haar aanwezigheid en haar puber gedrag. Ze is onwijs slim en leert heel erg snel. We hebben dan ook goede verwachtingen van haar. Patricia zal haar trainen en uitbrengen.

Pucky

Mijn naam is Pucky en ik ben in april 2021 geboren. Dit maakt mij de jongste pony op stal. Mijn naam zegt het misschien niet maar ik ben een stoere jongen. Wat ik het leukste vind om te doen is samen met mijn grote zus, Olly, Spelen in de wei. Gelukkig is Pucky ook vriendjes met de andere pony’s bij Ponyrijden Patricia. Pucky vindt het heel leuk om nieuwe dingen te leren, maar door zijn jonge leeftijd snapt hij het nog niet helemaal goed. Hopelijk wordt Pucky een grote jongen en kan hij veel kinderen blij maken in de toekomst met het leren paardrijden.